Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Porazi Marina Čilića i Mateja Dodiga u Challenger četvrtfinalima

Petak nije bio pretjerano uspješan za hrvatski muški tenis. Oba hrvatska predstavnika koja su na teren izašla u ranim popodnevnim satima su i poražena. Marina Čilića je s 2-0 u setovima zaustavio Adria Soriano Barrera dok je Mateja Dodiga porazio Hamad Međedović.

Čilića su danas u Cassisu koštale neikorištene break prilike. U prvom setu je propustio dvije dok je u drugom Soriano Barrera spasio čak njih pet. Tako je prvi set pripao Kolumbijcu u tie-breaku, a u drugom je Čilić na svom drugom servisu za ostanak u meču pokleknuo. Soriano Barrera je iskoristio svoju prvu meč loptu za pobjedu 7:6(4), 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S 2-0 u setovima poražen je i Dodig. On je, za razliku od Čilića, u meču ostao bez većih šansi za pobjedu. U prvom setu nije osvojio niti jedan gem dok je u drugom ipak pružio nešto veći otpor Međedoviću, osvojivši četiri gema. Tako je sa 0:6, 4:6 poražen u četvrtfinalu Istanbula.

Loš dan za hrvatski muški tenis pokušat će popraviti Mili Poljičak koji će ne prije 18 sati na teren u Genovi. Tamo će za mjesto u polufinalu igrati protiv domaćeg predstavnika, Stefana Travaglie.

Komentari

Povezano