Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Porazi Prižmića i Martić

Mladi hrvatski tenisač Dino Prižmić poražen je u prvom kolu ATP turnira u Banja Luci od 42. tenisača svijeta Richarda Gasqueta 6:3, 6:1. Prižmić se u glavni ždrijeb plasirao preko kvalifikacija, ali ipak nije imao šanse protiv sedmog nositelja turnira, koji je ujedno 300 mjesta bolje plasiran na ATP ljestvici od njega.

Splićanin je dobro otvorio susret i poveo s 2:0, no potom je Francuz osvojio 4 gema zaredom i bez problema zaključio prvi set. U drugom setu koji je trajao 37 minuta Gasquet je kontrolirao ritam igre od samog početka, a naš predstavnik je uzeo svega jedan jedini gem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na turniru od Hrvata nastupa još i Borna Ćorić koji će sutra odmjeriti snage protiv Srbina Lasla Đerea koji je slavio protiv Rusa Romana Safiullina sa 6:4, 6:2.

Nakon što je jučer Donna Vekić sa dva puta po 7:6 slavila protiv Alexandrove, danas je Petra Martić izgubila svoj dvoboj na WTA turniru u Stuttgartu protiv Anastasije Potapove rezultatom 6:3,3:6,7:6(4).
U prvom setu Ruskinja, inače 24. igračica svijeta povela je s 3:0, potom se Martić vraća na 3:3, no onda Potapova uzima 3 gema zaredom i osvaja prvi set. Drugi set je pripao Petri identičnim rezultatom oduzevši servis protivnici u ranoj fazi seta.

Treći set je bio jako zanimljiv gdje smo vidjeli čak 6 izgubljenih servisa. Martić je povela s 2:0, no Ruskinja preokreće rezultat. Naša predstavnica uspjela je spasiti dvije meč lopte, prvu pri rezultatu 5:3, a drugu 5:4 i nekako set odvesti u tie-breaka gdje je nažalost poražena 7:4.

Komentari

Povezano