Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Porazi Reala i Bayerna, Benfica uvjerljiva protiv Atletica

Posljednje susrete drugog kola nogometne Lige prvaka obilježili su porazi favorita. Iznenađenje večeri priredio je Lille koji je na svom terenu s 1:0 pobijedio Real Madrid. Francuzi su zasluženo slavili protiv madridske momčadi koja nije uspjela uspostaviti svoj ritam igre.

Ključni trenutak dogodio se koncem prvog dijela kada je iz kaznenog udarca Jonathan David, pokazat će se, odlučio ogled. Luka Modrić ušao je u igru u 57. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika uzbuđenja odvijala su se i u Birminghamu gdje je Aston Villa nanijela prvi poraz sezone Bayern Münchenu slaveći također s 1:0. Iako su Bavarci bolje stajali na terenu, domaćini su iskoristili nepažnju Manuela Neura u 79. minuti i kaznili njegov visoki izlazak sa svoje pozicije zabivši krasan pogodak preko Jhona Durána.

U skupinu iznenađenja pripada i uvjerljivi trijumf Benfice koja je nakon četiri domaće utakmice bez pobjede u Ligi prvaka uspjela prekinuti crni niz svladavši Atletico Madrid s visokih 4:0. Orlovima su tri boda donijeli Kerem Aktürkoğlu, Ángel Di María, Alexander Bah i Orkun Kökcü.

Liverpool je na Anfieldu s 2:0 pobijedio protiv Bologne. Mrežu gostiju u 11. minuti načeo je Alexis Mac Allister, dok je pobjedu u nastavku potvrdio Mohamed Salah. 32-godišnji Egipćanin produžio je niz na pet domaćih utakmica zaredom u Ligi prvaka na kojima se upisao u strijelce. Nikola Moro odigrao je cijeli dvoboj za Talijane, dok Martin Erlić nije ulazio.

Najzanimljiviji ogled odigrali su RB Leipzig i Juventus na Red Bull Areni, a u konačnici je Stara dama slavila s 3:2. Domaćini su poveli u 30. minuti fenomenalnim golom Benjamina Šeška. Juventus je uzvratio početkom nastavka kada je Dušan Vlahović sjajno utrčao na ubačaj i izjednačio rezultat.

Leipzig je ponovno u prednost doveo Šeško iz kaznenog udaraca u 65. minuti, da bi svojim drugim zgoditkom opet poravnao Vlahović lijepim udarcem iz daljine. Trijumf Staroj dami donio je Francisco Conceição u 82. minuti.

Gostujuću pobjedu upisali su i nogometaši Club Bruggea u Grazu kod Sturma. Pogodak vrijedan troboda fantastičnim je udarcem postigao Christos Tzolis. Za Austrijance je posljednjih osam minuta zaigrao Lovro Zvonarek.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano