Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Portugal razbio BIH, Slovačka praktički na EURO-u

Jedna od najzanimljivijih situacija uoči večerašnjih utakmica kvalifikacija za europsko prvenstvo bila je ona u grupi J. Tamo je Portugal razbio Bosnu i Hercegovinu i tako joj ugasio sve nade o direktnom plasmanu na europsko prvenstvo. Slovačka je pobjedom nad Luksemburgom napravila veliki korak prema Europskom prvenstvu.

BIH je dočekala Portugal s nadom u veliku pobjedu, no ta je nada ubrzo ugašena. Nakon 41 minute igre već je bilo 5:0 za Portugal koji se poigravao s obranom domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do 20. minute dva gola je zabio Cristiano Ronaldo. Nakon toga su do kraja prvog dijela po jedan dodali Bruno Fernandes, João Cancelo i João Félix. U drugom dijelu Portugal je skinuo nogu s gasa pa više nije bilo promjene rezultata.

Slovaci su na gostovanju kod Luksemburga u tvrdoj utakmici došli do pobjede kojom su praktički osigurali plasman na Europsko prvenstvo. Pogodak vrijedan tri boda postigao je u 77. minuti Dávid Ďuriš.

U posljednjoj utakmici ove skupine Island se na domaćem terenu lakoćom obračunao s Lihtenštajnom. Bilo je 4:0 za Islanđane.

Komentari

Povezano