Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Portugalski i kosovarski izbornik kao najboljeg na svijetu vide Marcela Brozovića

I dok se većina kapetana reprezentacija, izbornika i u konačnici navijača, odlučila za nekog iz terceta Leo Messi/Kylian Mbappe/Erling Haaland, tu i tamo mogli smo vidjeti i poneko iznenađenje.

Tako je primjerice španjolski trener Roberto Martinez, nekadašnji trener Swansea Cityja, Wigana, Evertona, belgijske reprezentacije i aktualni trener Portugala, na prvo mjesto svojeg odabira stavio – Marcela Brozovića. Jednako je glasao i izbornik Kosova, Slovenac Primož Gliha, čovjek poznat po legendarnom hat-tricku u utakmici Hrvatske i Slovenije na Poljudu 1997. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Al-Nassra je prema mišljenju Martineza u 2023. godini bio bolji i od Bernarda Silve i od Lea Messija, koje je stavio na 2. i 3. mjesto svoje ljestvice.

Od ostalih zanimljivih izbora, spomenimo kapetane Gvineje, Malija, Nigerije kojima je najbolji u 2023. godini bio Nigerijac Victor Osimhen, a jednako je glasao i kapetan Kosova Amir Rrahmani, za svojeg klupskog suigrača.

Kapetan karipske reprezentacije Montserrata na prvo je mjesto stavio Arsenalovog Declana Ricea, dok je kapetan ruske reprezentacije Georgi Dzhikiya glasao za Gruzijca Kvichu Kvaratskheliju.

Što se tiče medija, Australac Simon Hill na prvo je mjesto stavio Juliana Alvareza, a isto je učinio i njegov kolega iz Bocvane. Hrvatski novinar Roberto Matteoni kao najboljeg igrača odabrao Rodrija.

Komentari

Povezano