Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Portugalski stoper ponovno odlazi iz Hajduka?

Sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić, započeo je čistku u svlačionici. Kako prenose portugalski mediji, stoper Ferro mogao bi napustiti Hajduk te se pridružiti portugalskom prvoligašu, Estrela da Amadora. Ferro je dvaput dolazio u Split s reputacijom nekadašnje velike zvijezde, ali nikako se nije mogao nametnuti te je ogroman dio prošle HNL sezone propustio zbog ozljede i operacije.

Ferro bi trebao raskinuti ugovor koji ga s Hajdukom veže do 2026. jer Portugalci nemaju namjeru plaćanja odštete. Ferro je u Hajduku višak, a zbog njegove visoke plaće Hajduk bi ga mogao i bez traženja odštete pustiti u Portugal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ferro je prvo stigao u Hajduk u siječnju 2022. godine, na posudbu iz Benfice. Budući da se nisu mogli dogovoriti o produženju ostanka, Ferro se vratio u Benficu po isteku šestomjesečne posudbe. Nakon odrađene polusezone u Vitesseu, ponovno se vratio u Benficu, a tada ga je Hajduk kupio za nešto više od pola milijuna eura. Posljednja utakmica koju je igrao bila je u na početku prošle sezone, 23. rujna, kada je Hajduk u 9. kolu HNL-a slavio protiv Lokomotive 1:0.

Komentari

Povezano