Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Posljednja šansa za prsten – Chris Paul u Warriorsima

Ne divlja samo nogometna tržnica, već se poprilično zakuhalo i na NBA planu. Nakon što su Sunsi poslali Chrisa Paula u Wizardse u razmjeni kojom su došli do Bradleya Beala, Wizardsi su očekivano tražili zadovoljavajuću opciju kojom bi legendarnog razigravača proslijedili dalje.

Ponuda je stigla iz redova prvaka iz 2022. godine – Golden State Warriorsa. ”Ratnici” su za usluge Chrisa Paula u glavni grad SAD-a poslali Jordana Poolea te zaštićeni pick prve runde 2030. godine i pick druge runde 2027. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chris Paul će tako dobiti novu priliku za lov na prvi prsten, ono čime bi okrunio svoju Hall od Fame karijeru.

Paul je bio 4. izbor NBA drafta iz 2005. godine, a tijekom karijere je branio boje 5 franšiza – New Orleans Hornetsa, LA Clippersa, Houston Rocketsa, Oklahoma City Thundera te Phoenix Sunsa. 12 puta je bio All Star, 4 puta član najbolje petorke lige te još 7 puta član druge i treće petorke.

S druge strane, Jordan Poole je preživio pokušaj “knockouta” Draymonda Greena pred početak prošle sezone, no nije uspio preživjeti katastrofalno izdanje u proteklom NBA doigravanju. Ovaj bek šuter je prosječno bilježio tek 10.3 poena iz igre na 34% ukupnog šuta iz igre i 25% šuta za 3 poena.

Komentari

Povezano