Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Potpisom Amerikanca Marsonia kompletirala momčad

Novi članovi košarkaške Prve Lige, momčad Marsonie iz Slavonskog Broda, kompletirali su roster mjesec dana prije početka sezone potpisom američkog košarkaša.

Kemon Bassett tako će svoju profesionalnu karijeru započeti u Slavonskom Brodu, nakon što je tri godine proveo na američkom sveučilištu Lake Superior State, na kojeg je došao sa Schoolcraft Collega. Riječ je o 198 cm visokom igraču koji pokriva poziciju četvorke, a može pružiti poneku minutu i kao undersized centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone igrajući drugu diviziju NCAA košarke u dresu Lakersa bilježio 15.8 poena i 6.6 skokova po utakmici.Klubu su ranije pristupili bekovi Vlado Zadro i Arijan Kovačević, koji su obojica stigli iz Dubrovnika, krilni igrač Matej Češkić koji je prošlu sezonu igrao u Njemačkoj, te centar Dario Cvitković koji stiže iz Kvarnera 2010.

Iz prošle sezone u klubu su ostali Franco FilipovićPatrik MaskaljevićLuka PavlinovićSvas Stojsavljević i Luka Špehar uz još nekoliko juniora, a s klupe će ih i dalje voditi Igor Kovačević.

Komentari

Povezano