Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Potvrđena velika borba između Miočića i Jonesa

Jedna od najiščekivanijih borbi u povijesti UFC organizacije nedvojbeno je ona između Jona Jonesa Stipe Miočića za pojas UFC-ovog prvaka teške kategorije, ali i monumentalno borilačko naslijeđe.

Nakon brojnih peripetija, ova su dvojica velikana slobodne borbe snage trebali odmjeriti u studenom prošle godine (UFC 295), sve je bilo spremno i ugovoreno, no Jones je ozlijedio prsni mišić i cijela je priča ponovno stavljena na čekanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došlo je, dakle, do odgode, a o novom terminu, kao i uopće održavanju samog meča i njegovom eventualnom ishodu, spekulira se već mjesecima. Brojni akteri borilačkog svijeta, borci, treneri, analitičari i novinari gotovo se na tjednoj bazi izjašnjavanju o predmetnom “sudaru titana”, odnosno hoće li do njega ikada doći.

Nagađanjima je sada konačno došao kraj. Čelni čovjek UFC-a, Dana White, naime, osobno je potvrdio da će se Jones i Miočić doista boriti na UFC 309 priredbi 16. studenog u Madison Square Gardenu.

White je, dakle, potvrdio ono o čemu se “šuška” već dugo. A nakon što je čelni čovjek američke promocije na ovaj način izašao u javnost, uskoro je uslijedila i službena objava. 

Komentari

Povezano