Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Potvrđeni svi termini osmine finala Kupa

Natjecanje u SuperSport hrvatskom Kupu nastavlja se utakmicama osmine finala. Iako je predviđeni termin utakmica bio 30. listopada, one su se raširile na više od mjesec dana.

Prve dvije utakmice čekaju nas za pet dana, odnosno 22. listopada kada će Slavonija iz Požege u Velikoj na stadionu od Kamen Ingrada dočekati Osijek te kada će Rijeka na Rujevici kao službeni gost dočekati Bednju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predviđeni termin od 30. listopada iskoristit će se za samo dvije utakmice. U reprizi osmine finala od prije dvije sezone, Mladost iz Ždralova će ugostiti Hajduk. Istog dana će na zapadu Zagreba, Istra gostovati kod Rudeša.

Dva tjedna kasnije, 14. studenog će se sastati Varaždin i Gorica. Dogovorom klubova, ta utakmica će se odigrati tijekom reprezentativne stanke. Sličnog su razmišljanja bili Šibenik i Slaven Belupo, koji će na Šubićevcu igrati 16. studenog.

Po završetku reprezentativne stanke, Dinamo će 20. studenog u goste Bjelovaru. Točno tjedan dana kasnije, osminu finala će u Dugopolju zaključiti istoimeni domaćin i Lokomotiva.

Tako će se jedna runda od svega osam utakmica protegnuti na više od mjesec dana. Praksa koja u ostalim državama nije pretjerano uobičajena.

Komentari

Povezano