Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznata težina ozljede Roberta Lewandowskog

Nogometna reprezentacija Poljske neće po dobrome pamtiti pripremno razdoblje pred odlazak na Europsko prvenstvo. Izabranici Michala Probierza su doživjeli čak četiri ozljede, a jedna je po njih posebno teška.

U 32. minuti jučerašnje prijateljske utakmice protiv Turske, igru je zbog ozljede morao napustiti njihov kapetan i najbolji igrač Robert Lewandowski. S velikom strepnjom se čekao njegov pregled te nalazi nakon istog, a oni su danas pokazali da se radi o puknuću bicepsa femorisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni ”Lewa” će tako definitivno propustiti dvoboj protiv Nizozemske u prvom kolu, dok će liječnici reprezentacije učiniti sve što su u mogućnosti kako bi bio spreman za okršaj protiv Austrije u drugom kolu. Ovakvim raspletom će utakmica protiv Nizozemske biti prva utakmica Poljske na velikim natjecanjima bez Roberta Lewandowskog nakon 2008. godine i trećeg kola grupne faze protiv Hrvatske kada su ”Vatreni” slavili s minimalnih 1:0 golom Ivana Klasnića.

Poljska je prethodno već ostala bez Arkadiusza Milika, a jučer su ozljede zadobili i Karol Świderski (uganuće gležnja) te Paweł Dawidowicz (istegnuće mišića kvadricepsa) koji bi se trebali vratiti punim treninzima kroz 3-4 dana.

Komentari

Povezano