Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznate borbe za UFC 304: Edwards protiv Muhammada, Aspinall na Blaydesa

UFC 304 će biti održan u Manchesteru (27. srpnja) te stoga ne čudi da je priredba puna boraca iz Velike Britanije. U glavnoj borbi večeri gledat ćemo okršaj za pojas u velter kategoriji (do 77 kilograma). Prvak Leon Edwards borit će se protiv Belala Muhammada. Inače, bit će to njihovo drugo sučeljavanje. U prvom okršaju, meč je završen “no contestom” nakon što je Edwards nespretno ozlijedio oko Muhammada.

U “co-main” borbi očekuje nas okršaj dvojice teškaša. Tom Aspinall branit će svoj privremeni pojas prvaka, a suparnik će mu biti Curtis Blaydes. Također, bit će to njihova druga međusobna borba. U prvom okršaju, Aspinall je teško ozlijedio koljeno te je pobjeda upisana Blaydesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Englez se vratio još bolji te osvojio naslov privremenog prvaka protiv Sergeja Pavlovicha. S druge strane, upravo je Pavlovich nokautirao Blaydesa nakon okršaja s Aspinallom. No, Amerikanac se vratio sa stilom u pobjedi protiv Jailtona Almeide.

Od ostalih borbi, zasigurno valja izdvojiti onu između Paddyja Pimbletta i Bobbyja Greena u lakoj kategoriji (do 70 kilograma).

Komentari

Povezano