Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznati datumi odgođenih utakmica HNL-a

U javnost je izašla informacija o datumima odigravanja triju od trenutno četiri odgođenih utakmica Supersport HNL. Radi se o utakmicama Osijeka i Hajduka iz 3. kola, Gorice i Rijeke te Lokomotive i Dinama iz 4. kola, dok za utakmicu 5. kola između Dinama i Varaždina zasad nema potvrđenog datuma.

Izostanak datuma za posljednju utakmicu jasan, jer Dinamo uz standardne ligaške i kup oglede čekaju i utakmice skupine UEFA-ine Konferencijske lige. Već ranije smo saznali kako će Osijek i Hajduk svoju utakmicu odigrati 8. studenog, a danas smo saznali i kako će utakmica između Gorice i Rijeke biti odigrana 23. siječnja sljedeće godine, dok će ogled Lokomotive i Dinama na rasporedu biti dan kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno – odabir datuma koji prethodi samom nastavku drugog dijela sezone za momčad Dinama je jasan, no ostaje nejasno zašto će Gorica i Rijeka, koji osim ligaških imaju tek jednu Kup utakmicu za odigrati do kraja kalendarske godine, svoj zaostali susret odigrati tek u 2024.

Ligaški kalendar tako, barem zasada, neće biti popunjen i poznat sve do sredine naredne zime, dok će glasovi onih koji pričaju o neregularnosti lige samo dobiti na jačini…

Komentari

Povezano