Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznati finalisti “Road to Umag” Mastersa

Jučer smo u Umagu mogli gledati mečeve polufinala “Road to Umag” Mastersa, serijala u kojem hrvatski tenisači izvan pozicija za ulazak u kvalifikacije ili glavni turnir, imaju priliku doći do pozivnice za kvalifikacije umaškog turnira. Na završnicu se plasirao jedan član TK “Top Spina” te čak trojica članova splitskog teniskog kluba “Split 1950”, a upravo će dva Splićana igrati finalni meč.

Luka Mikrut je opravdao status prvog nositelja te je s uvjerljivih 6:1 6:2 svladao imenjaka Curavića koji je na turnir došao kao tenisač koji nije osvojio nijedan od tri kvalifikacijska turnira, ali je od svih ostalih tenisača skupio najviše bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukin protivnik će u finalu biti Jerko Brkić koji je u mnogo izjednačenijem meču svladao Domagoja Bilješka s 2-1 u setovima poslije preokreta. Nakon što je Bilješko dobio prvi set sa 6:3, Brkić je u sljedeća dva bio bolji sa 7:5 i 10:5 pa ćemo sutra na Igralištu #1 gledati ogled između Mikruta i Brkića za mjesto koje vodi u kvalifikacije turnira.

Podsjećamo da je ovo treće izdanje ovog serijala, a prethodna dva je osvojio Matija Pecotić koji ove godine nije nastupao na kvalifikacijskim turnirima koji su se održavali u Splitu, Karlovcu i Samoboru.

Komentari

Povezano