Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Poznati grčki branič se vratio u dječački klub, tamo postao napadač i zabio pet golova u debiju

Kostas Manolas je većinu svoje karijere proveo u grčkim i talijanskim klubovima. Od AEK-a i Olympiacosa do Rome i Napolija, Grk je u svakom klubu pustio trag, primarno kao obrambeni igrač.

Kraj prethodne sezone je dočekao u Salernitani gdje je odigrao osam utakmica u proljetnom djelu, a ove sezone se vratio u Pannaxiakos, klub u kojem je upisao svoje prve nogometne korak, no u kojem nikada nije zaigrao seniorski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pannaxiakos se inače nalazi na otoku Naksosu, najvećem otoku među Cikladskim otocima u Grčkoj. Klubovi s tih otoka igraju najniži rang grčkog nogometnog sustava, točnije Cikladsku ligu u kojoj se ti otoci međusobno sučeljavaju.

Manolas, inače rođen na Naksosu, je tamo igrao od 12. do 16. godine za omladinsku kategoriju kluba, a sada se s 33 godine vratio u njihov seniorski nogomet.

Kao najveća zvijezda koja je ikad igrala ovaj nivo nogometa, Manolas je zauzeo poziciju napadača, a već u prvoj utakmici je njegov klub slavio 12:1 pri čemu je Manolas zabio čak pet golova i asistirao za jedan. Sve je to obavio unutar 34 minute kada je izašao iz igre. Teška romantika.

Komentari

Povezano