Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznati su parovi doigravanja za prvaka 1. HMNL

U petak navečer je odigrano posljednje kolo regularnog dijela sezone SuperSport 1. HMNL. Na splitskim Gripama je Torcida ugostila Square iz Dubrovnika. U veoma zanimljivoj utakmici u kojoj su obje momčadi imali svoje prilike, gosti su bili spretniji te su pobijedili 3:0. Strijelci za Square su bili Teo Turk u 3. i 38. minuti te Maro Đuras u 24. minuti. Nakon ove utakmice Torcida će pokušati osigurati prvoligaški status u doigravanju za opstanak dok će momčad iz Dubrovnika loviti titulu prvaka u playoffu.

Olmissum je osigurao drugo mjesto u regularnom dijelu sezone pobjedom nad AFC Universitasom. Domaćini su slavili 6:1 na krilima raspoloženih Sekulića i Moure koji su zabili po dva pogotka. Za domaću momčad su Pavić i Kuraja su također zabili, dok je u 37. minuti Sučić zabio počasni pogodak za „Studente“ kojima je ovo bila posljednja utakmica u prvoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futsal Dinamo je uvjerljivo svladao Vrgorac. Domaćini su pobijedili 5:1 na krilima sjajnog Zvonimira Šućura koji je zabio 3 gola. Za Dinamo su također zabili Mateo Mužar i Neven Zonjić koji su bili strijelci prvog i drugog pogotka na utakmici. Jedini strijelac za gostujuću momčad je bio Brazilac Guilherme dos Santos.

U Osijeku se igrala poslastica kola gdje smo mogli vidjeti čak 10 pogodaka! Domaćin Futsal Osijek je pobijedio Crnicu rezultatom 6:4. Strijelci za Osijek su bili: Pandurević; Damjanović, Lima, Čavar i Popović s 2 gola. Za gostujuću momčad po 2 gola su zabili Copić i Žilić. U derbiju kola koji je imao i TV prijenos, Novo Vrijeme je na svom terenu svladalo Pulu rezultatom 7:4. Novo Vrijeme kao prva momčad na ljestvici ulazi u doigravanje za prvaka države te je prvi favorit za osvajanje titule. Sada će biti 3 tjedna stanke te će playoff započeti 21.4.

Parovi četvrtfinala playoffa su:

Novo Vrijeme Makarska – Futsal Osijek

Futsal Dinamo – HMNK Vrgorac

Olmissum – Futsal Pula

Square – MNK Crnica

Komentari

Povezano