Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznati suci za odlučujuće utakmice 1. NL, VAR na Zrinski – Šibenik

S nekoliko dana zakašnjenja Hrvatski nogometni savez objavio je delegiranje za posljednje 33. kolo drugog razreda hrvatskog klupskog nogometa – 1. Nogometnu ligu. Izostanak redovne objave delegiranih sudaca podigao je dosta obrva u našoj nogometnoj javnosti, a pogotovo što je pred nekoliko dana pravovremeno objavljeno delegiranje za naš treći rang – 2. NL.

Šutnja HNS-a po pitanju delegiranja odmah je za sobom podigla kuloarske priče kako je delegiranje privatno obznanjeno sucima kako bi se s njih skinuo pritisak prije tri ključne utakmice koje odlučuju o borbi za opstanak, odnosno jednoj koja odlučuje o prvaku 1. NL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je pak poznato kako će dvoboja za prvaka između Zrinskog Osječko i Šibenika suditi prvoligaški tim u sastavu glavni sudac Fran Jović, pomoćnici Hrvoje Radić i Dario Kolarević, te četvrti sudac Patrik Kolarić. Iznimno će na ovoj drugoligaškoj utakmici biti u funkciji i VAR, gdje će sjediti Mario Zebec i Ivan Mihalj.

Na preostale tri ključne utakmice koje će odrediti predzadnju ekipu prvenstva, onu koja će najvjerojatnije u dodatno razigravanje za ostanak u ligi, delegirani su Darko Jurčević (Croatia ZmijavciSesvete), Mateo Erceg (Orijent Jarun) i Ivan Slunjski (BSK Bijelo BrdoDugopolje).

Utakmice su na rasporedu u subotu 1. lipnja i nedjelju 2. lipnja, a preostale odgovorne osobe možete vidjeti na slici niže.

Komentari

Povezano