Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznato gdje će Kristijan Lovrić nastaviti karijeru

Nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Osijekom, Kristijan Lovrić je pronašao novi angažman. Uskoro bi trebao potpisati za turskog drugoligaša Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, poznatiji kao Amedspor.

Lovrić bi danas trebao završiti liječničke preglede, a potom potpisati ugovor po kojem će zarađivati 600 tisuća eura godišnje. Navodno je Lovrić bio blizu povratka u Goricu, no Turci su izdašnom ponudom odnijeli pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je u veljači 2022. iz Gorice stigao u Osijek za 1,7 milijuna eura, postao po drugi najskuplji ulazni transfer u povijesti Osijeka. Samo je Ramón Mierez plaćen više, 2,5 milijuna eura. Ipak, nikad nije ispunio očekivanja navijača i struke. U dresu Osijeka je skupio više kartona nego golova. Lovrić je zaradio 15 žutih i jedan crveni karton, a zabio 11 golova i upisao jednako toliko asistencija.

Prethodno je Lovrić nosio dres Gorice u kojoj ima status najboljeg igrača u povijesti kluba. U 120 nastupa za klub iz Turopolja zabio je 54 gola, a asistirao je za njih 28. U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru upisao je jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju.

Komentari

Povezano