Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznato koliko će Bjelica zarađivati u Dinamu te tko mu je u stožeru

Dinamo je danas i službeno potvrdio kako je novi trener kluba Nenad Bjelica. Hrvatski strateg će po drugi put u svojoj trenerskoj karijeri voditi Dinamo;na klupi Modrih vodio je točno 100 utakmica u razdoblju od svibnja 2018. do travnja 2020. godine.

Kako prenosi Germanijak, Bjelica će već danas od 18 sati voditi i svoj prvi trening u drugom mandatu s Modrima. Široj javnosti Bjelica će se predstaviti u petak poslijepodne na press-konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je i tko će biti u Bjeličinu stožeru, tu su njegovi stari suradnici iz Dinama Nino Bule i Jasmin Osmanović, zatim kondicijski trener Leo Sovina te pomoćnik Danijel Jumić, s kojim je počeo surađivati u Osijeku. A u stožeru će biti i njegov sin Luka, u ulozi analitičara.

Kako prenosi isti portal, svi su dobili ugovor do 2026. godine. Također saznaju da će Bjelica biti plaćen oko 150 tisuća eura mjesečno (plus stožer), a dogovoreni su i posebni bonusi za europski rezultat, u Ligi prvaka ili Europskoj ligi. Radi se o rekordnoj svoti, što je i očekivano, s obzirom da je Bjelica imao vrlo unosan i još izdađniji ugovor s Unionom iz Berlina.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano