Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznato koliko dugo će Hajduk biti bez Uremovića

Hajduk je na Poljudu pobijedio Istru 1:0 u utakmici 25. kola SuperSport HNL-a. Jedini pogodak postigao je Filip Krovinović na početku drugog poluvremena, a Istra je od 84. minute igrala s igračem manje nakon što je njihov kapetan Slavko Blagojević zaradio dva žuta kartona u manje od pet sekundi, prvo zbog prekršaja, a potom zbog napucavanja lopte.

Bijeli su skupo platili pobjedu budući da je u 20. minuti utakmice teren zbog ozljede morao napustiti stoper Filip Uremović. Prilikom udarca iz kuta za Hajduk u 16. minuti utakmice, Uremović je pao nakon duela i navlačenja sa stoperom Istre Dariom Marešićem pa ga je zamijenio Dominik Prpić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi Index, u nedjelju su obavljene prve pretrage te je utvrđeno da se radi o ozljedi koljena, ali prvi pregledi ne sugeriraju da se radi o bilo kakvom puknuću, već samo nagnječenju. To bi trebalo značiti da će Hajduk biti bez Uremovića dva tjedna, što znači da će propustiti utakmice protiv Gorice i Lokomotive, a trebao bi biti na raspolaganju treneru Mislavu Karoglanu za derbi protiv Dinama na Poljudu koji se igra 30. ožujka. U ponedjeljak će biti obavljena magnetska rezonanca koja bi trebala potvrditi dijagnozu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano