Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Poznato tko će suditi derbi između Dinama i Hajduka

Nakon prve ovosezonske reprezentativne stanke, klupski se nogomet polako vraća u prvi plan. Pred nama je šesto kolo SuperSport HNL-a u kojem je glavni događaj veliki derbi između Dinama i Hajduka u petak.

Glavni sudac najveće utakmice hrvatskog nogometabit će Igor Pajač. Pomoćnici će mu biti Bojan Zobenica, Ivan Mihalj i Patrik Kolarić, funkciju VAR suca obnašat će Ivan Bebek, dok će AVAR sudac biti Tihomir Pejić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Program u subotu nastavljaju Istra i Lokomotiva (17.30) gdje je titula glavnog suca pripala Anti Terziću. Pomagat će mu Kristijan NovoselSanja Rođak Karšić i Oliver Romić, dok će u VAR sobi biti Dario Bel i Goran Pataki.

Slijede Gorica i Rijeka (20.00), gdje će glavni sudac biti Zdenko Lovrić, uz pomoć Dina Kneza, Luke Kurtovića i Tihomira Pejina. VAR sudac bit će Mario Zebec, a AVAR Kruno Šarić

U nedjelju će prvi na travnjak Osijek i Slaven Belupo (17.30), a pravdu će im dijeliti Toni Dadić. Pomagat će mu Jerko CrnčićBruno Geller i Ante Terzić, dok će u VAR sobi biti Duje Strukan i Alen Jakšić.

Kolo će na Šubićevcu zatvoriti Šibenik i Varaždin (20.00). Glavni sudac tog dvoboja bit će Ante Čulina, uz pomoć Luke PajićaAnte Marića i Matea Ercega. VAR sudac bit će Fran Jović, a AVAR Luka Pušić.

Komentari

Povezano