Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PPD Zagreb ima novog sportskog direktora

Damir Bičanić je novi sportski direktor hrvatskog rukometnog prvaka.

Nekadašnji igrač PPD Zagreba i hrvatski reprezentativac je svježa krv koja je potrebna posrnulom divu. Donedavno je bio direktor za Međunarodne odnose i odnose sa EHF-om i SEHA ligom. Kako kaže, želi vratiti Zagreb tamo gdje mu je mjesto – Final Four turnira Lige prvaka ili barem što bliže tome, a već su i blizu nekoliko pojačanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo dio njegovih izjava: “Prije svega sam iznimno sretan i počašćen što ću preuzeti ovu ulogu. Dat ću sve od sebe da što bolje obavljam svoj posao, baš kako je to prije mene radio moj prijatelj i kolega Josip Valčić. On je odradio vrhunski posao i ja ću ustrajati na tome da klub nastavi istim putem, a ako nam to financije dozvole, pokušat ćemo svi skupa dignuti priču na jednu još veću razinu. Činjenica da sam većinu karijere proveo u Španjolskoj i pogotovo Francuskoj pomaže mi u obavljanju ovog posla, koji zapravo obnašam već skoro mjesec dana, samo je sada to postalo i službeno. Činjenica da govorim tri strana jezika može mi pomoći u ovom poslu, ali isto tako i brojna poznanstva i prijateljstva koja sam stekao u tim godinama. U ovom trenutku mogu reći kako smo blizu potpisa ugovora s jednim desnim vanjskim i jednim pivotom. Također, moja je želja da se dovede još jedan kvalitetan i iskusniji šuter. Mislim da bismo tako mogli upotpuniti sliku Zagreba za sljedeću sezonu.

Igračka karijera

Kao igrač je nosio dresove PPD Zagreba, Umaga, Ademar Leona, Chamberya, Osijeka, Agram Medveščaka i CO Zagreba. Za reprezentaciju Hrvatske je nastupio 101 puta i pritom je upisao 176 postignutih golova. U redu Hrvatske je osvajao srebra na Mediteranskim igrama u Almeriji 2005. godine te Europskom prvenstvu u Austriji 2010. godine. Također, osvajao je i brončana odličja na Europskom prvenstvu u Srbiji 2012., Olimpijskim igrama u Londonu 2012. te Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj 2013. godine.

Komentari

Povezano