Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled četvrtog kola: Vikingsi i Chiefsi još uvijek ne znaju za poraz

NFL sezona je već ušla u svoje četvrto kolo te smo u nedjeljnjoj večeri imali priliku vidjeti 12 uzbudljivih dvoboja.

Kickeri su presudili ishode dvaju utakmica. U posljednjim sekundama Younghoe Koo je s 58 jardi bio precizan za 26:24 pobjedu svojih Atlanta Falconsa protiv New Orleans Saintsa, dok je na samom kraju za New York Jetse s 50 jardi zakazao veteranski kicker Greg Zuerlin pa su Denver Broncosi slavili s 10:9 unatoč svega 12/25 kompletiranih dodavanja za 60 jarda njihovog rookie quarterbacka Bo Nixa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do svoje prve pobjede nakon četiri utakmice došli su s rezultatom 34:24 Cincinnati Bengalsi protiv slabašnih Carolina Panthersa, a svojim nastupom mogu biti zadovoljni i Chicago Bearsi čiji je rookie quarterback Caleb Williams po prvi put odigrao utakmicu bez bačenog interceptiona. Bearsima, koji su slavili s 24:18 u drugom poluvremenu, više nisu mogli parirati Los Angeles Ramsi koji se već neko vrijeme muče s velikim brojem ozljeda na ključnim pozicijama što ostavlja jasan trag na njihovu igru.

Nevjerojatnu formu nastavljaju Minnesota Vikingsi (vodili 28:7 na poluvremenu, sad na 4-0 omjeru) 31:29 pobjedom u gostima protiv Green Bay Packersa. Bila je ovo još jedna odlična predstava u mnogim očima otpisanog Sama Darnolda koji je zabilježio 275 jardi i 3 touchdowna dodavanjem. Nakon prvog poraza u prethodnom kolu ponovno su slavili Tampa Bay Buccanersi 33:16 trijumfom protiv oscilirajućih Philadelphia Eaglesa. 347 jarda dodavanjem Bakera Mayfielda i nezadrživa obrambena linija predvođena Vitom Veom bili su tvrd orah za izabranike Nicka Siriannija.

Ozljeda quarterbacka Anthonyja Richardsona nije usporila Indianapolis Coltse koji su upisali 27:24 pobjedu protiv Pittsburgh Steelersa, a razlog za to je bilo to je bilo ukazanje “džokera s klupe” Joea Flacca s 2 touchdowna. Čini se da će ovo biti astronomsko razočaranje od sezone za Jacksonsville Jaguarse (sada 0-4 omjer) čiji franšizni quarterback Trevor Lawrence budi sve veće sumnje. Ovaj put prevelika prepreka za Jagse bili su Houston Texansi za koje je u 24:20 pobjedi zasjao wide receiver Nico Collins s 151 jardom i jednim touchdownom hvatanjem.

Termin u 10 sati navečer po našem vremenu donio je dva jednosmjerna susreta – Washington Commandersi su ponovno pokazali o koliko eksplozivnom napadu se radi 42:14 slavljem protiv Arizona Cardinalsa, dok su sigurno slavili i San Francisco 49ersi protiv New England Patriotsa. Rezultat tog dvoboja bio je 30:13, a vrijedi spomenuti izvrsnog running backa Jordana Masona koji je opet zasjao u izostanku Christiana McCaffreyja. Danas je Mason imao 123 jarda i jedan touchdown probijanjem.

Las Vegas Raidersi su iznenadili Cleveland Brownse 20:16 pobjedom i time izjednačili omjer s dva divizijska rivala, dok su po četvrti put ove sezone slavili Kansas City Chiefsi. Chiefsi su bili bolji od, ozljedama osakaćenih, Los Angeles Chargersa, a rezultat je bio 17:10 u njihovu korist. Ipak, treba priznati kako su nepovoljan udarac dobili i Chiefsi – ozlijedio im se prvi wide receiver Rashee Rice te se po prvim izvještajima sumnja na puknuće križnih ligamenata. U noćnom terminu slavili su Baltimore Ravensi protiv Buffalo Billsa rezultatom 35:10. Ravensi su po prvi put ove sezone u utakmici uspostavili dominaciju nalik njihovoj prošlosezonskoj iteraciji stoga će biti zanimljivo vidjeti hoće li moći nastaviti dalje u istom tonu.

Kolo je otvoreno u četvrtak kad su Dallas Cowboysi pobijedili New York Giantse 20:15. Kolo će se zaključiti s još dvije utakmice. Jedna je ona između dosad neporaženih, poletnih Seattle Seahawksa koji odlaze u Detroit odmjeriti snage protiv Lionsa u 2 sata i 20 minuta po srednjeuropskom vremenu dok će 45 minuta prije njih svoj ogled započeti Miami Dolphinsi i Tennessee Titansi.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano