Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled kola 1. NL: Gusto na vrhu

Drugi rang hrvatskog nogometa ne poznaje pojam reprezentativne stanke pa smo i ovog vikenda uživali u majstorijama 1. NL. Šibenik je doživio svoj prvi poraz što je uzrokovalo gužvu na vrhu. Sve to donosimo vam u kratkom pregledu petog kola.

Kolo su u petak otvorili Sesvete i Vukovar. Domaćin je poveo u 41. minuti golom Matea Topića i činilo se kako mirno idu prema prvoj ovosezonskoj pobjedi. Ipak, Vukovar je imao drugačije planove pa su Törles Knöll i Zinedin Mustedanagić u sudačkoj nadoknadi kreirali veliki preokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je Dugopolje uvjerljivo s 4:0 slavilo protiv Jaruna čime su se priključili ekipama na vrhu. Zrinski je minimalno slavio u susjedskom derbiju protiv BSK-a te je sada ponovno izjednačen sa Šibenikom, koji je poražen u već opjevanoj utakmici protiv Orijenta.

Kolo je zaključeno u nedjelju pobjedom Cibalije od 3:1 nad Solinom koji je složen većinom od Hajdukovih juniora. Također u nedjelju, Dubrava je došla do velike gostujuće pobjede u Zmijavcima. S 2:1 su bili bolji od Croatije koja i dalje ne zna za pobjedu.

Komentari

Povezano