Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled kola 2. NL: Gužva na vrhu

Novo kolo Supersport 2. NL donijelo nam je nekoliko iznenađenja i golijada. Na utakmicama je padalo u prosijeku preko četiri gola. Gusto je i na vrhu gdje se šest momčadi uguralo u četiri boda.

Dugo Selo – Radnik Križevci 2:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajan pozitivan niz Križevačana stao je u Dugom Selu gdje su se morali zadovoljit bodom. Domaćine je već u devetoj minuti u vodstvo doveo Matija Fintić.

Uspjeli su gosti do poluvremena preokrenuti rezultat. Golove su zabijali Ivo Vukić i Tomislav Turčin. Konačnih 2:2 postavio je Maks Slunjski u 51. minuti.

Grobničan – Kustošija 5:3

U Grobničanu smo vidjeli odličnu utakmicu i čak osam golova. Junak je bio iskusni Dražen Pilčić koji je zabio hat-trick.

U 51. minuti bilo je 2:2, no tada domaćini u pet minuta zabijaju dva gola. Kustošija se vratila drugim golom Marijana Oršolića, da bi konačnih 5:3 postavio Franko Bosančić.

Hrvace – Jadran Poreč 4:3

Porečani su u Hrvacama nastavili grozan ulazak u sezonu. Poveli su u 20. minuti golom Antonija Siljana, ali su domaćini brzo to okrenuli ma 3:1.

Nisu se gosti predavali te su smanjili na 3:2 golom Mate Ivetića. Mateo Barać je potom ponovno odveo Hrvace na dva gola razlika pa je Jadran do kraja samo smanjio rezultat.

Jadran LP – Opatija 2:3

Najveće iznenađenje ovog kola vidjeli smo u Pločama. Dok pobjeda Opatije sama po sebi, nije veliko iznenađenje, kada dođe nakon zaostatka 2:0 onda je veliki podvig.

Sve je krenulo idealno za domaćine koji su u 29. minuti vodili 2:0. Opatija se u igru vratila do 61. minuta s dva gola Paola Grbca. Pobjedu je gostima donio Ajayi Goodness Ohiremen golom u 88. minuti.

Krk – Belišće 0:1

Treću domaću utakmicu u nizu, Krk je odigrao 1:0. Ovoga puta jedini gol na utakmici otišao je na drugu stranu. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Deni Stojanac u 68. minuti.

Mladost Ždralovi – Hrvatski Dragovoljac 2:0

Dragovoljac je u Ždralovima upisao treći poraz u nizu. Golove za domaćine koji su sada dva boda od prvog mjesta postigli su Dmytro Lopa i Josip Topić.

Trnje – Marsonia 0:2

S trećeg gostovanja u Zagrebu i okolici, Marsonia se vraća s trećom pobjedom. Nakon slavlja protiv Kustošije i Dugog Sela, sada je palo i Trnje.

Golove vrijedne tri boda postigli su, najbolji strijelac lige, Selmir Mahmutović i Mateo Stanišić u 76. i 80. minuti. Brođani su ovom pobjedom uhvatili korak za vrhom tablice.

Karlovac – Bjelovar 4:0

Karlovčani nastavljaju sa sjajnom formom. Protiv Bjelovara su sjajnom predstavom upisali četvrtu ligašku pobjedu u nizu, te petu u nizu u svim natjecanjima. Sada su došli na samo bod zaostatka za vodećim dvojcem iz Križevaca i Ploča.

Komentari

Povezano