Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled kola 2. NL: Jadran do tri boda u Križevcima

Novo 11. kolo Supersport 2. NL donijelo nam je veliki derbi između Radnika iz Križevaca i Jadran Luka Ploče. Također, na vrhu je sada prvih pet momčadi zgusnuto u samo dva boda.

Opatija – Hrvace 1:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolo su jedinom utakmicom odigranom u petak otvorili. U tvrdoj utakmici bez puno prilika Opatija je došla do četvrte pobjede u zadnjih nekoliko utakmica. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Goodnes Ajayi u 82. minuti.

Belišće – Karlovac 1:1

Drugo kolo u nizu igrači Karlovca odigrali su 1:1. Poveli su u desetoj minuti golom Ivana Matiazha. Domaćini su do boda došli autogolom Rafaela Stepinca u 89. minuti.

Hrvatski Dragovoljac – Krk 1:1

Krk je dugi niz poraza prekinuo na gostovanju kod Hrvatskog Dragovoljca. U vodstvo ih je doveo Mateo Klenovšek u 71. minuti. Hrvatski Dragovoljac je bod spasio golom Lea Perića u 89. minuti.

Jadran Poreč – Dugo Selo 1:1

Niz utakmica koje su završile 1:1 nastavljamo u Poreču. Fenjeraši iz Poreča su sada upisali već treći pozitivni rezultat u nizu. Oba gola vidjeli smo u prvom dijelu. Dugo Selo je povelo u 20. minuti kada je zabio Petar Radoš. Konačnih 1:1 postavio je Igor Lepinjica dvije minute kasnije.

Kustošija – Bjelovar 1:1

Četvrtu 1:1 utakmicu ovoga kol odigrali su Kustošija i Bjelovar. Jovan Motika doveo je Bjelovar u vodstvo, a Fran Petković je izjednačio. U 88. minuti je crveni karton za domaćine dobio Marijan Oršolić.

Marsonia – Grobničan 2:0

Nakon četiri neodlučene utakmice koje su završile istim rezultatom došli smo i do pobjede. Marsonia je na domaćem terenu upisala treću pobjedu u posljednje četiri utakmice.

Poveli su domaćini već u petoj minuti golom Antonija Ivandića. Za Grobničan je u 73. minuti drugi žuti karton dobio njegov imenjak Antonio Galešić. Konačnih 2:0 postavio je Dario Ćato u 87. minuti.

Mladost Ždralovi – Trnje 3:0

Novom dobrom predstavom Ždralovi su došli do tri boda i do vrha tablice. David Žabec doveo je domaćine u vodstvo u 36. minuti. Stvari su se za Trnje pogoršale u 64. minuti kada je Fran Vujnović pocrvenio.

Ždralovi su to iskoristili s još dva pogotka s kojima su potvrdili pobjedu. Dmytro Lopa je zabio u 66. minuti, a Žabec je postavio konačni rezultat svojim drugim pogotkom u 78. minuti.

Radnik Križevci – Jadran LP 0:2

U predivnom ambijentu na Gradskom stadionu u Križevcima odigran je derbi kola. Jadran iz Ploča je došao do velike pobjede što će im poslužiti kao najava utakmice s Hajdukom u sklopu osmine finala Kupa.

Krenulo je idealno za goste koji su poveli već u 14. minuti golom Gorana Šujića. Do poluvremena je rezultat povisio Jozef Kuqi. Napadali su igrači Radnika nakon toga, no nisu uspjeli doći do gola.

U idućem kolu čeka nas novi derbi jer će Jadran iz Ploča na domaćem terenu nakon Hajduka u Kupu dočekati Mladost iz Ždralova.

Komentari

Povezano