Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled kola 2. NL: Karlovac se zagrijao

Novo kolo Supersport 2. NL donijelo nam je pregršt uzbuđenja. Jadran LP nastavio je s dobrom formom, dok je Karlovac gostujućom pobjedom kod Hrvaca najavio kako neće biti prolaznici.

Grobničan – Bjelovar 3:3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljepotica kola odigrana je u petak. U trileru sa šest pogodaka na kraju su obje ekipe osvojile po bod. Bjelovar je vodio 0:2 i 1:3, ali su na kraju dva gola Franka Bosančića spasila domaćine od poraza.

Dugo Selo – Hrvatski Dragovoljac 4:0

Neočekivano lako Dugo Selo je došlo do svoje prve ovosezonske pobjede. Po dva gola zabili su Karlo Darojković i Jacob Tarasenko za pobjedu kojom se lakše diše u dugoselskom taboru.

Hrvace – Karlovac 0:1

Karlovac je na teškom gostovanju došao do važna tri boda. Pogodak odluke postigao je Josip Budimir u 29. minuti. Junak je na kraju bio vratar Karlovca Jagatić koji je obranio kazneni udarac Škarića.

Jadran LP – Kustošija 3:1

U derbiju kola Jadran LP je lakoćom došao do pobjede protiv Kustošije. Glavina, Medić i Kuqi su zabijali za domaćine, dok je počasni gol za Kustošiju zabio Davor Lovren.

Krk – Jadran Poreč 1:0

Krk je minimalnom pobjedom nastavio grozan ulazak Porečana u sezonu. Sa samo jednim bodom iz šest kola zakucani su za dno ljestvice. Pogodak za pobjedu domaćina postigao je Marko Jelić u 53. minuti.

Mladost Ždralovi – Opatija 3:1

Nakon sporijeg starta u sezonu, Mladost iz Ždralova je uhvatila dobru formu koju su nastavili s 3:1 pobjedom nad Opatijom.

Luka Pisačić je postigao dva gola u prvom dijelu, dok je nadu gostima vratio Ajayi u 45. minuti. Ipak, pitanje pobjednika je rješeno u 61. minuti kada Junuzović šalje loptu u svoju mrežu.

Radnik Križevci – Marsonia 4:1

Radnik iz Križevaca ne staje s odličnim igrama. U ovome kolu su razbili Marsoniju i tako najavili Kup susret sa Šibenikom u srijedu.

Već u 14. minuti bilo je 2:0 dvama pogotcima Matea Dunića. Još dva dodao je Ivo Vukić u nastavku, dok je počasni pogodak za goste postigao Ermin Huseinbašić.

Trnje – Belišće 0:3

Iznenađenje kola dogodilo se u Zagrebu gdje je Belišće došlo do velike gostujuće pobjede nad Trnjem. Ovom pobjedom Belišće se približilo ostalim momčadima te su ostavili Jadran Poreč na dnu.

Komentari

Povezano