Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled kola 2. NL: Kišna subota

Većinu utakmica Supersport 2. NL obilježili su kišni uvjeti i natopljeni travnjaci. Čak smo vidjeli i prekid u Pločama na utakmici između Jadrana i Hrvatskog Dragovoljca. Utakmica je prekinuta pri vodstvu 1:0 za goste, a nastaviti će se 29.11. u 13:30.

Karlovac – Kustošija 1:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici u kojoj je Karlovac već u drugoj minuti ostao s igračem manje nije bilo pobjednika. Pocrvenio je Bruno Međimorec kada je kao posljednji igrač obrane napravio prekršaj.

Brojčanu prednost gosti iz Zagreba iskoristili su u 29. minuti kada je zabio Ubani Wisdom Onyedikachi. Bod je Karlovcu spasio Zvonko Pamić sjajnim golom iz slobodnog udarca u 86. minuti.

Dugo Selo – Mladost Ždralovi 1:2

U Dugom Selu su Ždralovi nastavili sa sjajnom formom, dok je Dugo Selo produljilo krizu. Goste je u vodstvo u 33. minuti doveo Josip Topić.

Dmytro Lopa je u 58. minuti udvostručio vodstvo. Nadu Dugom Selu vratio je Maks Slunjski četiri minute kasnije, ali nisu uspjeli ništa više od toga.

Krk – Marsonia 1:2

Marsonia je nastavila bilježiti sjajne rezultate u gostima. Pobjedom protiv Krka na Kantridi su uhvatili priključak s vrhom tablice i ponovno se uključili u borbu za mjesta koja vode u viši rang.

Krenulo je idealno za Brođane koji su vodili 2:0 u 31. minuti. Oba gola postigao je najbolji strijelac lige Selmir Mahmutović.

Problemi za goste krenuli su u 70. minuti kada je Ivan Didović dobio drugi žuti karton. Krk je to iskoristio sedam minuta kasnije kada Leo Burul zabija za smanjenje vodstva. Do kraja utakmice Marsonia je ostala s devet igrača jer je Toni Bošnjaković dobio izravni crveni karton, ali Krk nije uspio doći do izjednačujućeg gola.

Trnje – Radnik Križevci 0:2

Križevčani su s nova tri boda nastavili s odličnim igrama. Trnje s druge strane nakon devet bodova iz četiri kola, isto toliko ima i nakon deset.

Junak susreta bio je Tomislav Turčin. On je golovima u 34. i 81. minuti donio važna tri boda svojoj momčadi.

Grobničan – Opatija 1:1

U susjedskom derbiju odigranom na Mavrincima nismo vidjeli pobjednika. Zadovoljniji tim rezultatom mogu biti Grobničani, dok je Opatija ispustila priliku zasjesti na drugo mjesto.

Gosti su došli u vodstvo golom Paola Grbca u posljednjoj minuti prvog dijela. Zasluženi bod Grobničan je osvojio golom Nerimana Kočevića u 66. minuti.

Hrvace – Belišće 6:0

Najuvjerljiviju pobjedu desetog kola ostvarile su Hrvace. Oni su sa šest komada u mreži ispratili goste iz Slavonije. Nije se dalo naslutiti kako će ovo biti rezultatski potop nakon 45 minuta igre. No, golom u posljednjim sekundama poluvremena Josip Glavović je otvorio goste.

U nastavku su domaćini zabili još pet golova s pet različitih strijelaca. Redom su zabijali Pjero Škarić, Luka Botić, Ante Bolanča, Moreno Vušković i Ivan Gilić-Kuko.

Bjelovar – Jadran Poreč 1:1

Drugo kolo u nizu fenjeraši iz Poreča dolaze do bodova. Andrija Kupsjak je doveo Bjelovar u vodstvo već u drugoj minuti. Za Jadran iz Poreča bod je spasio Ivan Al Tharwan u 80. minuti.

Komentari

Povezano