Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled kola 2. NL: Rapsodija u Poreču

Deveto po redu kolo Supersport 2. NL donijelo nam je jedno od najvećih iznenađenja. Jadran Poreč je na svome terenu s 5:1 razbio Karlovac. No, krenimo redom.

Hrvatski Dragovoljac – Trnje 2:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trnje nastavlja s groznom formom nakon obećavajućeg ulaska u sezonu. Protiv Dragovoljca su upisali i peti poraz u nizu.

Golove za domaćine su zabili Renato Kauzlarić i Leo Perić. Rezultat je za Trnje smanjio Denis Ceraj. U drugom dijelu je za domaćine pocrvenio Noa Marinčić, ali Trnje unatoč tome nije uspjelo do izjednačujućeg gola.

Opatija – Krk 1:0

Krk je nastavio seriju 1:0 rezultata na susjedskom derbiju protiv Opatije. Pobjednički gol postigao je u 86. minuti Goodnes Ajayi.

Belišće – Grobničan 2:2

Dvije ekipe iz donjeg dijela tablice su u Belišću odigrale sjajnu utakmicu s četiri gola. Dva gola za Belišće postigao je Silvio Anočić, dok su za Grobničan zabili Srzentić i Mareš.

Bjelovar – Dugo Selo 1:5

Dugo Selo je na gostovanju u Bjelovaru razbilo domaćina. No, nije tako izgledalo u sedmoj minuti kada je Jovan Motika doveo Bjelovar u vodstvo.

Uslijedio je veliki preokret Dugog Sela kojeg su s dva gola kreirali Maks Slunjski i Ivan Filipović. Još je jedan gol donio i Jacob Tarasenko.

Jadran Poreč – Karlovac 5:1

Porečani koji do jučer nisu znali za pobjedu su razbili Karlovac koji je bio na pet pobjeda u nizu u svim natjecanjima. Slično kao i u prethodnom dvoboju, nije tako izgledalo u 12. minuti kada je Zvonko Pamić zabio za 0:1 Karlovca.

Do poluvremena je uslijedio preokret domaćina s dva gola Olivera Sumića. Za totalno razbijanje Karlovca u drugih 45 minuta pobrinuli su se Alrakaf Saleh Abdullah, Ivan Macan i Igor Lepinjica.

Kustošija – Hrvace 3:1

Polako, ali sigurno, Kustošija hvata priključak s gornjim dijelom tablice. Domaćom pobjedom nad Hrvacama su napravili još jedan korak u tome smjeru.

U 54. minuti u vodstvo ih je doveo Ivan Mihaljević, da bi Marko Čovo vratio Hrvace igru deset minuta kasnije. Da Kustošija ipak dođe do pobjede pobrinuli su se Igor Karlo Majić i Ubani Wisdom Onyedikachi u 69. i 82. minuti.

Marsonia – Jadran LP 1:1

Jedan od derbija ovog kola igrao se u Slavonskom Brodu gdje je Marsonia dočekala Jadran iz Ploča. Eventualnom pobjedom Marsonia se u potpunosti mogla uključiti u borbu za vrh.

U ne pretjerano lijepom susretu, Marsonia je povela sjajnim golom Antonija Ivandića u 24. minuti. Gosti su pred kraj stisnuli Marsoniju i u trećoj minuti sudačke nadoknade golom Nikole Čepe stigli do, prema prikazanom, zasluženog boda.

Radnik Križevci – Mladost Ždralovi 1:1

Drugi veliki derbi ovoga kola odigran je u Križevcima. U sjajnom ambijentu pred 800 ljudi Radnik i Mladost Ždralovi su odigrali 1:1.

Ždralovi su bolje krenuli u susret i poveli u 39. minuti golom Tonija Brezine. Domaćine je od poraza spasio Tomislav Turčin golom u 81. minuti

Komentari

Povezano