Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled kola 2. NL: Trnje i Marsonia ponovno na vrhu

Četvrto kolo SuperSport Druge NL odnosno trećeg razreda hrvatskog nogometa ponudilo nam je osam zanimljivih dvoboja. Subotnji program od 16 sati i 30 minuta na rasporedu je imao šest utakmica dok su se u petak odigrala preostala dva susreta.

Grobničan – Hrvace

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak su na programu bile dvije utakmice od 16 sati i 30 minuta, a u prvoj je Grobničan na domaćem terenu svladao Hrvace rezultatom 4:0. Po dva pogotka za domaćine su postigli Duje Ušalj u 40. i 55. minuti te Dražen Pilčić u 60. minuti iz igre i sedam minuta kasnije s bijele točke. Grobničan je tako nakon rekordne pobjede u Kupu protiv Papuka rezultatom 29:1 i remija u prošlom kolu protiv Dugog Sela nastavio pozitivan niz od tri utakmice bez poraza.

Hrvatski Dragovoljac – Opatija

U drugom susretu odigranom u petak Hrvatski Dragovoljac i Opatija podijelili su bodove u utakmici na kojoj nismo imali prilike vidjeti pogotke. Gosti iz Opatije tako su i dalje ostali neporaženi, a u četiri odigrana kola upisali su dvije pobjede i dva remija.

Dugo Selo – Marsonia

Dugo Selo je dočekalo Marsoniju u subotnje poslijepodne, a gosti iz Slavonskog Broda su ih počastili s tri komada u mreži. Dvostruki strijelac za goste bio je Selmir Mahmutović dok je pogodak još postigao i Domagoj Marušić. Dugo Selo nije bajno ušlo u sezonu te nakon četiri odigrana kola još uvijek čekaju na prvu pobjedu u sezoni. Marsonia pak, zajedno s Trnjem, drži vrh tablice s devet osvojenih bodova.

Jadran (LP) – Bjelovar

Bjelovar je u Ploče stigao nakon minimalne pobjede u prošlom kolu nad liderom prvenstva Trnjem. Ovoga puta su izgubili upravo minimalnom pobjedom domaćina Jadrana, a jedini strijelac bio je Miro Krešić u 54. minuti. Jadran Luka Ploče tako su uz Opatiju jedina ekipa koja i nakon četiri odigrana kola ne zna za poraz, a pritom su upisali dvije pobjede i dva remija.

Krk – Karlovac

Krk je na domaćem terenu ugostio Karlovac nakon što su u prošlom kolu upisali neočekivan poraz protiv Hrvaca. Ipak, vratili su se na pozitivne staze te svladali Karlovac rezultatom 1:0, a jedini strijelac za domaćine bio je Ivan Golemac u 33. minuti susreta.

Mladost Ždralovi – Kustošija

Kustošija je nakon remija u prošlom kolu protiv Radnika sada ponovno upisala remi protiv Mladosti iz Ždralova u utakmici bez pogodaka. Ždralovi su nakon poraza u prvom kolu protiv Karlovca i dvije pobjede sada upisali i prvi remi sezone, a isto tako jedna su od najefikasnijih momčadi lige s deset postignutih golova u četiri odigrana kola. Kustošija je pak u istom broju utakmica postigla duplo manje pogodaka što definitivno sugerira kako će morati poraditi ofenzivnom dijelu igre.

Radnik – Belišće

Belišće je dolazilo u goste Radniku iz Križevaca nakon što u uvodna tri kola nisu znali za pobjedu, a u tom tonu se nastavilo i u ovoj utakmici. Radnik je uvjerljivo slavio rezultatom 3:0, a strijelci za domaćina bili su Tomislav Turčin, Mihael Mladen i Tomislav Grdenić. Radnik je tako nakon poraza u prvom kolu protiv Bjelovara, u zadnja tri kola upisao dvije pobjede i remi uz gol razliku 9:1. Belišće je pak osvojilo samo jedan bod u četiri odigrana kola uz samo tri postignuta pogotka.

Trnje – Jadran (P)

Nakon kiksa u prošlom kolu protiv Bjelovara, Trnje se vratilo na pobjedničke staze i na domaćem terenu svladalo Jadran iz Poreča rezultatom 2:1. Strijelci za Trnje bili su Victor Hugo Guimaraes Santana i Josip Kolar dok je za goste precizan bio Igor Lepinjica. Jadran iz Poreča tako ostaje na samo jednom osvojenom bodu iz četiri odigrana kola, a u zadnja tri susreta upisali su tri poraza uz čak 11 primljenih golova. Trnje pak trenutno drži prvo mjesto na tablici s devet osvojenih bodova i isto toliko postignutih golova.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano