Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Pregled ostalih europskih utakmica

Nakon utakmica navedenih u ranijim objavama, preostalo nam je još spomenuti dvije utakmice Europa lige i četiri utakmice Konferencijske lige.

Roma je došla u goste Real Sociedadu s vodstvom 2:0. Mourinho je priuštio španjolskom klubu jedan od svojih taktičkih specijaliteta i odlučio je dati Sociedadu loptu. Niski blok, nezainteresiranost za igru u napadu, posjed od 24%, samo 54% točnih dodavanja i 0 udaraca u okvir gola. Sociedad se trudio, imali su nekoliko velikih šansi, ali Mourinhov bus je ostao blindiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayer Leverkusen je rezultatski ponovio utakmicu protiv Ferencvarosa pa su tako opet slavili s 2:0. Adli i Diaby su zabili za Bayer, no moglo je biti komotno i 4:0 u korist njemačkog kluba.

Lazio možda može pobijediti Napoli, ali su uistinu stručnjaci za izgubit u nekim nasumičnim utakmicama, a da pritom izgledaju grozno. To se dogodilo protiv Alkmaara koji ih je opet pobijedio 2:1 uz dobru predstavu Jespera Karlssona koji je zabio i asistirao. Lazio je ukaljao ugled Serie A pa su tako jedini klub iz lige koji nije prošao dalje u Europi ovoga tjedna.

Nica je s 3:1 pobijedila Sherrif golovima sva tri člana napadačke trojke. Moffi, Laborde i Brahimi su bili strijelci, no Khephen Thuram se posebno istaknuo sa: 100% točnih driblinga, 100% točnih dugih lopti, 100% osvojenih duela, 97,9% točnih dodavanja te 4 ključna dodavanja. Tata će bit ponosan.

Bart Verbruggen je preživio kanonadu Villarreala koja je završila očekivanim brojem golova od 2.92 uz 5 upisanih velikih šansi. Golman Anderlechta je imao epski dan te je obranio sve što je trebao i ono što rijetko tko brani. Islam Slimani je u 73. zabio za Anderlecht čime ta fantastična predstava golmana ipak nije bila ni za što.

West Ham je razbio Larnacu 4:0 golovima Scamacce, Bowena (×2) i mladog Mubame. Engleskom u21 igraču je ovo bio prvi seniorski gol i to ga je zabio petom. Mubama je označen kao zanimljiv engleski potencijal koji se nazabijao u mladim kategorijama pa će ovaj gol itekako značiti za njegov daljnji razvojni put.

Komentari

Povezano