Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prekid utakmice u Zadru

Sinoć je na Višnjiku u sklopu 23. kola ABA Lige Zadar ugostio Igokeu, te je tijesno poražen sa 68:67.

Ipak, utakmicu je obilježio prekid te pražnjenje dvorane krajem prvog poluvremena. Naime, najprije su suci tražili da se jedan gledatelj udalji iz dvorane, zbog konstantnog vrijeđanja dijelitelja pravde s njegove strane. Kako se radi o pomalo već kultnom navijaču Zadra, nastalo je naguravanje s redarskom službom, te je jedan od gledatelja u nadi da pogodi suca, tupim predmetom u glavu pogodio zadarskog trenera Danijela Jusupa. Suci su potom naredili pražnjenje cijele dvorane, te je nakon dugotrajne stanke utakmica nastavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da ne možemo opravdati nikakvo vrijeđanje, a kamoli bacanje predmeta od strane navijača, ali ne možemo se oteti dojmu da je Zadar jedini domaćin kod kojeg se događa da suci prazne dvorane, iako se ovakvo ponašanje gledatelja, a napose vrijeđanje, događa u svakoj dvorani u gotovo svakoj utakmici ABA Lige. Pritom nismo svjedočili da se gledatelji izbacuju s utakmica.

Inače, Igokeu je do pobjede s 23 poena i 10 skokova vodio Nikola Tanasković, dok je kod Zadra standardno najbolji bio Luka Božić, koji je s 18 poena, 8 skokova i 9 asistencija koketirao s triple-double učinkom.

Komentari

Povezano