Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prekinut niz Stepha Curryja nakon pet godina

Golden State Warriorsi su došli do pobjede 118:114 na gostovanju kod Portland Trail Blazersa. Do pobjede su došli unatoč skromnom učinku svog kapetana Stephena Curryja koji je postigao svega sedam koševa i promašio svih osam pokušaja za tricu te tako prekinuo rekordni niz od 268 utakmica s barem jednom pogođenom tricom.

Curry je posljednju utakmicu osnovnog dijela sezone bez pogođene trice odigrao prije više od pet godina, 8. studenoga 2018. kad je protiv Milwaukeeja gađao 0/4. Curry je vlasnik i drugog najdužeg niza s najmanje jednom pogođenom tricom, a tada se zaustavio na 157 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovoj utakmici su momčad povukli Klay Thompson s 28 koševa te Andrew Wiggins s 25 poena i sedam skokova. Hrvatski reprezentativac Dario Šarić sudjelovao s osam koševa te sa po jednim skokom i asistencijom za 15:18 minuta u igri. Pogodio je dva od tri šuta za tricu i oba slobodna bacanja koja je izveo.

Domaći su imali napad za produžetak ili pobjedu kod vodstva Warriorsa 116:114, ali je Shaedon Sharp napravio osobnu pogrešku nad Brandinom Podziemskim u pokušaju prodora prema košu i tako potvrdio pobjedu Warriorsa.

Komentari

Povezano