Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Premijerligaši popunjavaju rostere

Marljivi su bili hrvatski klubovi proteklih dana, pa smo tako vidjeli tri potpisa novih igrača među članovima HT Premijer Lige.

Dinamo je u svoje redove nakon osam godina vratio dijete kluba Ivana Tvrtka Majića, koji je još 2015. godine iz tadašnjeg Rudeša preselio u juniorski sastav Cibone, nakon čega je branio boje Zagreba, Bosca, Dubrave te posljednje dvije sezone Gorice. Za Bikove je ovaj 194 centimetara visoki 25-godišnji šuter u ukupno 39 utakmica domaćeg prvenstva i ABA2 Lige bilježio 7.2 poena i 2.5 skoka uz vrlo dobrih 41% šuta iz igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šveđanin hrvatske krvi Luka Babić novi je član Šibenke, u koju dolazi nakon solidne sezone u kojoj je bilježio 9.3 poena, 4.1 skokova i 2.2 asistencije po susretu. Riječ je o krilnom igraču visokom 199 cm i rođenom 2000. godine, koji je do sada u karijeri nastupao još za Samobor, švedski Koping Stars i estonski Tallina/Kalev, a nastupao je i za mlađe selekcije reprezentacije Švedske.

Prvak države Zadar također je potpisao prvu prinovu za novu sezonu, a riječ je o 27-godišnjem Patriku Jambroviću, koji dolazi iz zadarskog rivala Šibenke. Jambrović je u narančastom dresu proveo posljednje dvije sezone, a u netom završenoj je bilježio 12.3 poena i 6.0 skokova u 42 utakmice HT Premijer Lige i Alpe-Adria Cupa. Sa svojih 203 cm visine pokriva obje krilne pozicije, a do sada je još u karijeri branio boje Međimurja, Kvarnera 2010 i Zaboka.

Komentari

Povezano