Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Preminuo bivši voditelj Hajdukove skautske službe

Tužna je vijest u srijedu pogodila splitski Hajduk. Objavljeno je kako je u 53. godini života od posljedica srčanog udara preminuo Christian Argurio, nekadašnji šef klupske skauting službe.

Danas nas je pogodila tužna vijest o preranom odlasku Christiana Argurija, bivšeg voditelja Hajdukove skautske službe. Obitelji i prijateljima izražavamo duboku sućut. Počivao u miru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HNK Hajduk Split

Argurio je u Split došao 1. listopada 2019. iz Calcio Catanije na nagovor tadašnjeg sportskog direktora Saše Bjelanovića, a ostavku je predao dva mjeseca poslije iz poštovanja prema svome prijatelju čiji je mandat tada završio. U HNL-u je još radio u Istri gdje je bio pomoćnik sportksom direktoru, a klub iz Pule je napisao:

Danas nas je iznenadno napustio Christian Argurio, bivši pomoćnik sportskom direktoru, ali veliki čovjek i prijatelj kluba prije svega.

Ovim putem izražavamo duboku sućut obitelji Christiana te s njima dijelimo tugu i prazninu u srcima. Christian će ostati zapamćen u našim mislima zauvijek kao topla osoba i suradnik u najboljem pogledu.

Neka ti je laka zemlja dragi Christian

NK Istra 1961
Komentari

Povezano