Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prižmić do rankinga karijere; Ćorić i Gojo pali

Novi ponedjeljak znači nove promjene na ATP ljestvici. Najveća priča na njemu je Dino Prižmić koji je ulaskom u glavni ždrijeb Stockholma došao do rankinga karijere.

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić pao je pet mjesta na najnovijoj ATP ljestvici objavljenoj u ponedjeljak i sada je 33. tenisač svijeta. Pad je ubilježio i Borna Gojo koji se spustio sa 74. na 76. poziciju. Dino Prižmić je napredovao tri mjesta i sada je 165. tenisač svijeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duje Ajduković je pao sa 178. na 180. poziciju, dok je Nino Serdarušić je ostao na prošlotjednoj 293. poziciji.

Na prva četiri mjesta na ljestvici nije došlo do promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je Španjolac Carlos Alcaraz, a treći Rus Danil Medvedev.

 hrvatska tenisačica Donna Vekić pala je tri mjesta na najnovijoj WTA ljestvici objavljenoj u ponedjeljak, dok je Petra Martić napredovala četiri mjesta. Vekić tako ovaj tjedan zauzima 24. poziciju, a Martić se popela s 45. na 41. Petra Marčinko je ostala na 140. mjestu, a Ana Konjuh i Jana Fett su nazadovale.

Među prvih deset nema promjena. Prvo mjesto drži Bjeloruskinja Arina Sabalenka, druga je Poljakinja Iga Swiatek, a treća Amerikanka Coco Gauf.

Komentari

Povezano