Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prižmić nakon velike borbe poražen u Stockholmu

Nakon što je uspješno prošao kroz kvalifikacije Stockholma i u prvom kolu sjajno dobio 30. tenisača svijeta Jiříja Lehečku, Dino Prižmić danas je igrao svoj meč drugog kola. Protivnik mu je bio domaći predstavnik Elias Ymer. Nakon velike borbe i tri seta Prižmić je poražen.

U prvom setu su oba tenisača mirno držala svoj servis do rezultata 3:3. Tada Prižmić ne uspjeva iskoristiti četiri gem lopte i Ymer mu oduzima servis. Ymer je nakon toga došao do još jednog breaka i sa 6:3 uzeo prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je Šveđanin u drugom setu poveo 3:0 činilo se kako je priča gotova. No, Prižmić uzima pet gemova u nizu i u potpunosti okreće susret. Splićanin je nakon toga još jednom oduzeo servis Ymeru i sa 6:3 odveo meč u odlučujući set.

Tamo je Ymer odmah na početku oduzeo servis Prižmiću, ali se Prižmić odmah u idućem gemu vratio. No, Prižmić je nastavio s lošom igrom na servisu i još dva puta izgubio početni udarac.

Prižmić je tražio i medical timeout, no nije se uspio još jednom vratiti. Ymer je sa 6:2 prošao u četvrtfinale gdje ga čeka Miomir Kecmanović.

Komentari

Povezano