Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prižmić porazom otvorio meč protiv Finske

Nakon pobjede Nizozemaca nad SAD-om postalo je jasno kako Hrvatska mora pobijediti Finsku ukoliko želi u četvrtfinale. Prvi koji je izašao na teren je Dino Prižmić koji je za protivnika imao 125. tenisača svijeta Otta Virtanena. Prižmić je odigrao dobar meč, ali Virtanen je u ključnim trenutcima igrao sjajno i zasluženo došao do pobjede u tri seta.

Nije dobro krenulo za Prižmića koji je brzo izgubio svoj servis i pao u zaostatak. Kod servisa Vritanena za set Prižmić je imao break loptu, ali je Finac preživio i sa 6:4 uzeo prvi set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu ponovno je Finac prvi oduzeo servis Prižmiću i poveo 3:2. Nakon toga Prižmić podiže svoju razinu igre te uzima četiri gema u nizu čime odvodi meč u odlučujući set.

Tamo je kod rezultata 3:2 Virtanen fantastičnom igrom oduzeo servis Prižmiću te je došao na prag pobjede. Tu prednost nije ispustio do kraja te je sa 6:3 priveo meč kraju.

Preokret za Hrvatsku će pokušati kreirati Borna Gojo koji igra protiv 57. tenisača svijeta Emila Ruusuvuorija. Nakon njega svoj meč će odigrati Ivan Dodig i Mate Pavić. Njima bi prema rasporedu protivnik trebala biti kombinacija Heliovaara/Niklas-Salminen.

Komentari

Povezano