Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prižmić pregazio protivnika, Ajduković bez šansi protiv prvog nositelja

Rano jutros smo u kvalifikacijama ATP turnira u Stockholmu gledali nastupe dvojice hrvatskih tenisača – Dine Prižmića i Duje Ajdukovića. Ostvaren je polovičan uspjeh jer je Prižmić deklasirao Timofeya Skatova prepustivši mu tek jedan jedini gem u cijelom meču, dok je Ajduković poražen od prvog nositelja kvalifikacija Tomaša Machača.

Prižmić je odigrao jednostavno fenomenalan meč protiv Kazahstanca Skatova kojeg je za samo 57 minuta svladao sa 6:0 6:1. Dino je osvojio 11 gemova u nizu te je imao meč loptu na servis protivnika za dvostruki ”bagel”, međutim Skatov je to uspio spasiti i upisati jedan osvojen gem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvajač juniorskog Roland Garrosa je odservirao 9 aseva, imao je i 22 winnera uz samo 6 neprisiljenih pogrešaka. S druge strane, Skatov je ubacio tek 50% prvog servisa te je osvojio samo devet poena u svojim servis gemovima.

Prižmić će u finalnom kolu kvalifikacijama igrati protiv Čeha Machača koji je sa 6:4 6:4 svladao još jednog Splićanina – Ajdukovića. Machač je u svakom od setova vrlo rano napravio break te je tu prednost mirno i bez problema održavao do kraja.

Duje nije uspio doći ni do jedne jedine prilike za oduzimanje servisa, a Čeh je meč okončao s 90% osvojenih poena nakon ubačenog prvog servisa, dok je Ajdukoviću dozvolio tek 10 poena na primanju servisa.

Komentari

Povezano