Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prižmić prosuo prednost protiv Gastona i ispao u kvalifikacijama Wimbledona

Prvog Francuza u kvalifikacijama Wimbledona Dino Prižmić je lako riješio, a činilo se kako će i drugi na sličan način pasti. No, Hugo Gaston se sabrao i na kraju svladao Splićanina s 2-1 u setovima.

Otvorili su obojica meč s četiri sigurna gema na svom servisu da bi se u petom Prižmić mučio i spasio pet break lopti, ali na koncu je i osvojio gem. Već u idućem gemu oduzima servis Francuzu te bježi na 5:2. Kod 5:3 ne koristi servis za set, ali ipak osvaja set sa 6:4, breakom Gastonova servisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Splićanin otvara s breakom kojeg ne potvrđuje te se set vraća u egal. Bio je set u egalu sve do 5:5 kada Gaton oduzima servis Prižmiću nakon kojeg sigurno koristi svoj servis za set i sa 7:5 odvodi meč u set odluke.

Tamo se još jednom igra izjednačen meč do 2:2, ali tada u potpunosti kontrolu igre preuzima Francuz koji osvaja četiri gema u nizu za pobjedu 4:6, 7:5, 6:2 i prolaz u finalno kolo kvalifikacija.

Gastona u trećem kolu čeka ogled s iskusnim Kazahstancem Mikhailom Kukuskhinom dok će Prižmić idući tjedan igrati na Challengeru u Modeni.

Komentari

Povezano