Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Problemi za Gattusa: Poznata težina ozljede mladog Hajdukovog stopera

Hrvatska U-21 reprezentacija jučer je pobijedila Grčku u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo rezultatom 3:2. Izabranici Ivice Olića poveli su golovima Lukasa Kačavende i Diona Drene Belje, a onda su u sudačkoj nadoknadi prvog dijela krenuli problemi.

Prvo se ozlijedio Hajdukov stoper Dominik Prpić, da bi u idućih par minuta gosti stigli do izjednačenja. Ipak, Luka Vušković je svojim golom u drugom poluvremenu donio sva tri boda, no ono što je ostalo u zraku je težina Prpićeve ozljede. Kako prenose 24 sata, Prpić je nezgodno stao i ozlijedio gležanj, a pregled je potvrdio sumnje kako se radi o rupturi ligamenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači pauzu od najmanje mjesec dana, te da bi se mladi stoper mogao vratiti na teren tijekom iduće reprezentativne stanke, odnosno u prvenstvenim dvobojima protiv Osijeka i Dinama, koji su na rasporedu krajem studenog. Njegovu poziciju u klubu trebao bi zauzeti Zvonimir Šarlija, čije je mjesto Prpić zauzeo nakon njegove ozljede početkom sezone.

Od tada je Prpić odigrao sedam utakmica i pokazao kako u paru s Filipom Uremovićem odlično funkcionira. Posebno se istaknuo asistencijom Marku Livaju za jedini gol vrijedan tri boda protiv Dinama na Maksimiru. Pored toga, zavrijedio je i pretpoziv izbornika Zlatka Dalića za seniorsku vrstu, a mi se samo možemo nadati kako ga ova ozljeda neće previše poremetiti.

Komentari

Povezano