Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Problemi za Hajduk: susret protiv Osijeka propuštaju bar tri prvotimca

Hajduk je jučer na rasprodanom Poljudu poražen od Rijeke. “Bili” su na poluvremenu imali 1:0 prednost, ali gosti su u drugom poluvremenu postigli dva pogotka i preuzeli prvo mjesto HNL-a. U Hajduku nemaju vremena puno žaliti jer ih u subotu čeka gostovanje na Opus Areni protiv Osijeka, a na njemu će nedostajati ključni prvotimci.

Pri kraju utakmice protiv Rijeke se ozlijedio Marko Livaja koji nije mogao do kraja odigrati utakmicu. Livaja će navodno biti van pogona minimalno tri tjedna zbog čega sigurno propušta susret protiv Osijeka u kojem će trener Hajduka Mislav Karoglan imati glavobolje oko zamjene svog najboljeg igrača. Naime, kao opcije u napadu se nameću Nikola Kalinić i Aleksandar Trajkovski, ali oba igrača imaju upitnu fizičku spremu i pitanje je imaju li dovoljno snage odigrati svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim izostanka Livaje, u napadu će utakmicu propustiti i Emir Sahiti koji je jučer dobio svoj treći žuti karton. Zbog tri žuta kartona susret u Osijeku neće igrati ni Niko Sigur što dodatno pogoršava već loše stanje u obrani Hajduka.

Hajduk trenutno nema seniorskog lijevog beka jer se u jesenskom dijelu prvenstva ozlijedio Dario Melnjak te je Ismael Diallo trenutno na Afričkom kupu nacija. Njegova Obala Bjelokosti večeras igra protiv Senegala te je jedina šansa da će zaigrati u subotu za Hajduk ako domaćin prvenstva večeras izgubi od Senegala.

U izostanku lijevog beka je tu poziciju jučer “krpaoFahd Moufi koji je izašao ozlijeđen zbog čega je upitan njegov nastup na Opus Areni. Zbog svega navedenog, postoji mogućnost da Hajduk u 21. kolu na raspologanju bude imao samo jednog seniorskog beka, a to je Dino Mikanović.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano