Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Proglašene All-Rookie petorke: Wembanyama i Holmgren jednoglasni prvotimci

NBA liga je danas objavila ovogodišnju prvu i drugu najbolju rookie petorku. Vrijedi spomenuti kako se od ove sezone petorke biraju bez pozicijskih restrikcija što je omogućilo doista najboljim novacima da se domognu ove nagrade.

All-Rookie First Team su zaslužili Brandin Podziemski iz Golden State Warriorsa, Brandon Miller iz Charlotte Hornetsa, Jaime Jaquez Jr. iz Miami Heata, Chet Holmgren iz Oklahome City Thundera i Victor Wembanyama iz San Antonio Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wembanyama i Holmgren su se prve petorke domogli jednoglasno – nijedan glasač ih nije smjestio u drugi sastav. Krilo Hornetsa Miller koji je izabran drugi na draftu opravdao je očekivanja, dok su Jaquez i Podziemski (obojica izabrani izvan lutrije) nadišli očekivanja i odigrali izvrsne uloge u svojim momčadima.

Mjesto u drugoj momčadi najboljih novaka ostvarili su Keyonte George iz Utah Jazza, GG Jackson iz Memphis Grizzliesa, Dereck Lively II iz Dallas Mavericksa, Amen Thompson iz Houston Rocketsa i Cason Wallace iz Thundera.

George, Thompson i Jackson su pokazali pregršt pozitivnih bljeskova u svojoj prvoj sezoni za slabije momčadi lige, dok je Wallace u doigravanu bio važan kotačić s klupe za Thunder, a Livelyja ćemo idalje gledati u konferencijskom finalu protiv Minnesota Timberwolvesa.

Komentari

Povezano