Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Promijenjen datum utakmice Dinamo – Hajduk

Utakmica šestog kola SuperSport HNL-a između Dinama i Hajduka neće se odigrati 14. rujna kako je bilo planirano. Susret na Maksimiru je pomaknut za dan ranije te će se igrati u petak 13. rujna.

Nakon pauze u prvenstvu uzrokovane okupljanjem i akcijom reprezentacije, nogometaši će se klupskim dužnostima vratiti utakmicama SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Hajduk bi svoju trebao igrati 11. rujna u Grubišnom Polju protiv NK Bilogore 91, a Dinamo 25. rujna gostovati kod NK Banjole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Hajdukova kup utakmica vjerojatno će biti odgođena, a samim time otvara se mogućnost da se derbi pomakne za dan ranije. To bi trebalo odgovarati Hajduku jer ne bi imaodva gostovanja u tri dana, ali i Dinamu zbog europskih obveza. Hrvatski prvak, Ligu prvaka počinje gostovanjem u Münchenu kod Bayerna već 17. rujna pa bi mu dan odmora više nakon susreta s Hajdukom trebao dobro doći.

Najveći gubitnik promijene termina su gostujući navijači, ali i navijači Dinama iz drugih krajeva Hrvatske koji su htjeli doći na utakmicu. S obzirom na to da se igra na radni dan, to zasigurno otežava dolazak.

Komentari

Povezano