Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prošlogodišnji finalist otkazao nastup na Wimbledonu

Australski tenisač Nick Kyrgios nije uspio dovesti svoje tijelo do optimuma pa je odlučio otkazati nastup na trećem Grand Slamu sezone – Wimbledonu. Kyrgios je bio postavljen za 30. nositelja te mu je protivnik u prvom kolu trebao biti David Goffin.

Nick je nakon vjerojatno šest najboljih uzastopnih mjeseci u profesionalnoj karijeri tijekom kojih je igrao finale Wimbledona, osvojio Masters u Washingtonu te četvrtfinala Mastersa u Montrealu i na US Openu, u siječnju ove godine bio podvrgnut operaciji koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ATP Tour se vratio sredinom lipnja u prvom kolu ATP turnira u Stuttgartu gdje je sa 7-5 6-3 poražen od Kineza Wu Yibinga. Vidjelo se u tom meču da nije spreman za ozbiljan tenis, a sada je na to sve došla i ozljeda ligamenta ručnog zgloba pa će ljubitelji bijelog sporta ostati bez mogućnosti gledanja jednog od najzanimljivijih tenisača današnjice.

Podsjećamo, Australac je prošle godine izborio svoje prvo Grand Slam finale na terenima All England Cluba, no na njegovu žalost bolji je bio Novak Đoković. Srpski tenisač je slavio s 4-6 6-3 6-4 7-6.

Komentari

Povezano