Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Protivnik Rijeke teško poražen

U 3. kolu francuske Ligue 1 europski protivnik Rijeke, Lille, je gostovao kod Lorienta gdje je poražen s visokih 4:1. U utakmici u kojoj je Lille, kao i u četvrtak, dominirao posjedom i udarcima, Lorient je bio taj koji je imao konkretnije prilike te koji je iste i iskoristio.

Već u prvih 10 minuta je Lorient vodio 2:0. Prvo je Laurent Abergel zabio gol tako što je presjekao dodavanje između Lilleova golmana i braniča te zabio za 1:0, a onda su samo minutu nakon toga zabili drugi gol iz kontranapada. Strijelac je bio Julien Ponceau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jonathan David je smanjio na 2:1 u 55. minuti, no samo 7 minuta kasnije se Lorient vraća u vodstvo od dva razlike. Gol je još jednom stigao iz kontranapada, a ovaj put je Romain Faivre poput Pašalića lobao golmana Lillea. U 67. minuti je Lorient zabio i svoj četvrti gol kada je Vincent Le Goff zabio nakon jednog odbijanca.

Lille je tako pokazao da očito nije bilo slučajno to što im je Rijeka kreirala nekoliko opasnih situacija te da su vrlo ranjivi iz kontranapada. Dodatni je to poticaj za uzvrat na Rujevici.

Komentari

Povezano