Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prvi gol Frigana za novi klub

Nakon što je ovaj tjedan dobio svoj prvi poziv u reprezentaciju Hrvatske, Matija Frigan je zabio i svoj prvijenac za belgijski Westerlo! Ovo je Friganu peti nastup u belgijskoj Jupiler Pro ligi, no njegova momčad je na kraju ipak izgubila protiv Mechelena rezultatom 2:3.

Frigan je postigao drugi pogodak svoje momčadi u 28. minuti utakmice udarcem lijevom nogom s ruba peterca suparnika. Njegov suigrač je uputio dalekometni udarac koji je blokiran, a Frigan je bio najbrži na lopti, pokupio je u trku između protivničkih stopera i zabio za povećanje vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Frigan je ovo ljeto prešao iz Rijeke u Westerlo u transferu vrijednom 6 milijuna eura s uključenim bonusima. Bila je to rekordna odšteta koju je belgijski prvoligaš platio u svojoj povijesti, a sada polako počinju ubirati plodove svoje odluke.

Zanimljivo, iako naravno ne i direktno uzrokovano, Mechelen je smanjio vodstvo Westerla upravo minutu nakon izlaska Frigana iz igre, a u idućih 10 minuta su i potpuno preokrenuli rezultat.

Komentari

Povezano