Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Prvi put viđen rezultat na utakmici Cowboysa i Saintsa; diljem lige gubili favoriti

Najjača svjetska liga u američkom nogometu ušla je u svoj drugi tjedan te se ponovno viđaju zanimljivi rezultati.

Tako smo na utakmici Dallas Cowboysa i New Orleans Saintsa vidjeli nešto što se dosad nije vidjelo u NFL-u

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, utakmica između Cowboysa i Saintsa završila je 19:44 što je ujedno i prvi put da je neki susret u NFL-u završio tim rezultatom. Stranica posvećena praćenju svih rezultata objavila je kako je ovo 1086. jedinstveni rezultat u NFL-u.

U ostalim utakmicama vidjeli smo nekoliko iznenađenja. Green Bay Packersi bez Jordana Lovea su iznenadili Indianapolis Coltse, pobijedivši 16:10. Šokove su pretrpjeli i Jacksonville Jaguarsi te San Francisco 49ersi koji su upisali poraze od neuvjerljivih Cleveland Brownsa te od Minnesota Vikingsa. Poraz je upisala i franšiza Detroit Lionsa od Tampa Bay Buccaneersa gdje je sav raskoš talenta ponovno pokazao Baker Mayfield.

Aaron Rodgers je New York Jetsima donio prvu pobjedu sezone protiv Tennessee Titansa, a ulogu favorita opravdali su i Los Angeles Chargersi protiv najgore momčadi lige, Carolina Panthersa. U preostale tri utakmice još su Washington Commandersi i Oakland Raidersi svoje protivnike pobijedili u regularnom vremenu. Commandersi su u divizijskom okršaju bolji bili od New York Giantsa dok su Raidersi iznenađujuće slavili na gostovanju kod Baltimore Ravensa.

Susret koji je otišao u produžetke bio je onaj u Bostonu, između New England Patriotsa i Seattle Seahawksa. Tamo su Seahawksi s pogođenim field goalom stigli do druge pobjede u sezoni.

Drugi termin donosi tri utakmice. Dvoboj Arizone Cardinalsa i Los Angelese Ramsa, Denver Broncosa i Pittsburgh Steelersa te najzanimljiviju utakmicu u kojem sudjeluju talentirani quaterbackovi, Patrick Mahomes i Joe Burrow. Riječ je, naravno, o ogledu Kansas City Chiefsa i Cincinnati Bengalsa.

Komentari

Povezano