Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PSG doveo krilo Reala, United pokušava finiširati posao s Mountom

Real Madrid je poprište glavnih vijesti što se tiče transfera danas. Karim Beznema je bio siguran putnik u Saudijsku Arabiju samo da bi kriptičnim porukama ipak dao nadu navijačima Reala da ipak ostaje, Luka Modrić je pak navodno sve riješio po pitanju ostanka do ljeta 2024., pa je tako najsigurniji odlazak iz kluba onaj Marca Asensia. Asensio postaje slobodan igrač ovoga ljeta, a potpis na ugovor koji mu nudi PSG bi trebali vidjeti uskoro.

Iz Njemačke pak stižu vijesti da je Dani Olmo potpisao novi ugovor s Leipzigom. Olmo se obvezao do 2027., a u ugovoru navodno postoji klauzula da ga klub mora prodati ukoliko ponudi 60 milijuna eura.

Mason Mount ima svaku namjeru potpisati za Manchester United, međutim Chelsea stvara probleme. Dok su svi uvjeti između Mounta i Uniteda dogovoreni, Chelsea ne želi ići ispod cifre od 80 milijuna eura. Dogovor je daleko od dovršenog.

Union Berlin je prema očekivanjima otkupio ugovor Dioga Leitea. Portugalski stoper je bio na posudbi iz Porta u ovoj sezoni te je u Unionu zadovoljio. Portu će pripasti 7,5 milijuna eura. A kada smo kod otkupa ugovora, Everton nije iskoristio pravo otkupa ugovora Conora Coadya. Wolvesi su tražili 4,5 milijuna eura, Everton je odlučio da im ipak ne treba.

Declan Rice je jedan od traženijih igrača ovog ljeta, no čini se da Bayern ipak neće biti njegova destinacija. Rice je prema engleskim medijima izrazio želju za ostankom u Premiershipu, a glavni kandidat za njegovo dovođenje je Arsenal. Priča se o ponudi od 90 milijuna eura koje će Arsenal poslati odmah nakon odigranog finala Konferencijske lige.

Komentari

Povezano