Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

PSG izgubio od Nice na svom terenu

PSG je večeras u sklopu 5. kola Ligue 1 ugostio Nicu. Parižani su ovo ljeto bili aktivni na tržištu igrača te su u ovaj susret ušli kao značajni favoriti.

U prvih 20 minuta domaćini nisu kreirali značajnu priliku te je Nica prva postigla pogodak. Terem Moffi je u 21. minuti postigao pogodak za 0:1. Osam minuta kasnije je kapetan PSG-a Kylian Mbappe zabio na asistenciju Achrafa Hakimija. Do kraja poluvremena je domaćin mogao doći do vodstva, ali Goncalo Ramos, Ousmane Dembele i Mbappe nisu bili precizni te je konačni rezultat prvog poluvremena bio 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su odlično započeli drugo poluvrijeme kada su nekoliko puta zaprijetili preko Gaetana Labordea. Laborde je jednu od njih i iskoristio u 53. minuti kada je na asistenciju Moffija zabio za 1:2.

PSG je u potpunosti zagospodario posjedom u drugom dijelu susreta, ali Nica je bila momčad koja je zabijala pogotke. Moffi je nakon jednog pogotka i jedne asistencije okrunio svoj nastup još jednim pogotkom. Akteri kod drugog gola su zamijenili svoje uloge te je u 68. minuti Laborde asistirao Moffiju za 1:3.

PSG je u drugome dijelu kreirao premalo prilika da bi se mogli vratiti u utakmicu; domaća momčad je u drugih 45 minuta uputila samo 4 udarca. U 87. minuti je Mbappe postigao pogodak za 2:3 što je bio i konačni rezultat ove utakmice.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano